Om oss

-Fagkunnskap i dybden!

 

Lundsett & Walle Dykkerservice AS ble etablert 01.03.1980, og har siden første dag hatt hovedfokus på god kvalitet og fornøyde kunder. Som en av Norges eldste undervannsentreprenører har vi opparbeidet oss et godt fotfeste i bransjen, med mange faste kunder og samarbeidspartnere.

Lundsett & Walle Dykkerservice har totalt 8 faste ansatte, men leier stadig inn medarbeidere på prosjektbasis. Vi satser på våre ansatte, og ønsker langsiktige arbeidsforhold med engasjerte medarbeidere. Derfor har vi et stort fokus på arbeidsmiljø og HMS!

Lundsett & Walle Dykkerservice er lokalisert på Stoa 42 i Langesund. Dette gir oss kort vei til industrien i Grenland og til kommunene på Sør-Østlandet som er vårt primære nedslagsfelt, men vi tar også oppdrag i hele landet.

 

Undervannsentreprenør med godt renomme

Lundsett & Walle Dykkerservice har alltid lagt stolthet i å levere et produkt av høy kvalitet tilpasset kundens ønsker og behov, dette er noe som har gitt oss et godt renomme og rykte i bransjen. Det å ivareta dette, er en utfordring vi arbeider med hver eneste dag. Dette utføres ved å kombinere den lange erfaringen nøkkelpersoner i selskapet besitter, med kontinuerlig utdanning og kursing av medarbeidere.

Vi ønsker at Lundsett & Walle skal fortsette å være en foretrukket aktør i bransjen i fremtiden.

6