Jobbe hos oss

Medarbeidere som har det bra på jobb og trives i hverdagen vil alltid være Lundsett & Walle Dykkerservice sin største ressurs. Arbeid i og nær sjø er krevende, og krever kombinasjon av riktig utdannelse og lang erfaring. I dykkerlag jobber man tett på hverandre, og er avhengige av godt trente team for å løse oppgavene som kommer.

Vi er stolte av våre langvarige arbeidsforhold, der vi har ansatte med opp mot 40 års ansenitet. Det kommer ikke uten et godt arbeidsmiljø.

Vi ønsker å ta godt vare på våre ansatte, bygge individuell og kollektiv kompetanse. Derfor er det veldig viktig for oss med kontinuerlig etterutvikling og videreutdanning av personell.

Vi er godkjent lærebedrift innenfor flere fag, og har pr. i dag flere lærlinger innenfor anleggsrørleggerfaget.

Vi er stadig på utkikk etter å styrke vårt team med rett kompetanse, kanskje er nettopp du mennesket vi er på utkikk etter!

 

Ta kontakt

Vi oppfordrer aktuelle søkere til å ta kontakt med Mats Lundsett

firmapost@lwd.no

35 96 10 53

Ønskende kvalifikasjoner:

  • Ingeniør/sivil ingeniør, med entusiasme  for høy faglig kvalitet og et ønske om å videreutvikle organisasjon og bygge kompetanse.
  • Yrkesdykker med yrkesdykkersertifikat klasse 1, helst i kombinasjon med fagbrev innenfor håndverks/anleggsfag. Fagbrev kan du også ta hos oss.
  • Fagarbeider med fagbrev innen anleggsrørlegging, betong, tømmer, sveising, maskinfører eller lignende.
  • Lastebilsjåfør med sertifikat klasse C, og/eller CE, samt kompetansebevis på kran.
  • Båtførerbevis og/eller kystskipper
  • Mye av det nevnte ovenfor kan tas i regi av oss, vi anbefaler derfor å søke uansett bakgrunn.